Om os Nyheder
Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

07.07.2024

Sommeren er over os, og vi håber, at du nyder den til fulde med spændende rejser rundt omkring i verden, sommersol og afkobling. Også selvom du går og venter på en afklaring om din fremtid.

Hvis du har søgt ind på en af vores spændende uddannelser, er du  sikkert (og forståeligt nok) nysgerrig efter at vide, hvornår du får svar på din ansøgning. Det korte svar er, at det afhænger af, hvilken uddannelse du har søgt.

For jer, der har søgt ind på vores top-up bacheloruddannelser, kan vi berolige jer med, at I får svar hurtigst muligt efter ansøgningsfristen. Så hold øje med indbakken – der kan snart være spændende nyheder på vej!

Hvis du har søgt ind på en af vores erhvervsakademiuddannelser eller professionsbacheloruddannelser, får du svar den 26. juli efter midnat. Det bliver en nat med spænding og forventning, og vi ve af erfaring, at mange holder sig vågne til kl. 00.01, så de kan få en afklaring.

Det er spændende, men vi vil råde dig til at fortsætte med at nyde sommeren og lade op til de udfordringer, der måske venter forude, så du ikke bruger unødig energi på at spekulere over dit optag.

Tip! Husk, at listen med ledige pladser på vores uddannelser frigives på EASV.dk efter den 26. juli. Kom du ikke ind på dit ønskede studie eller har du skiftet holdning til dit uddannelsesvalg, kan du søge en af de ledige pladser. Men skynd dig, for de tildeles efter først til mølle-princippet.

 

Sommeroptag 2024: Liste over ledige pladser

Læs mere