Om os Nyheder
Dimission: EASV i Esbjerg

Dimission: EASV i Esbjerg

23.06.2023

Tillykke til sommerens dimittender fra Erhvervsakademi SydVest i Esbjerg, der den 22. juni modtog deres eksamensbeviser.

Uddannelsesdirektør Anne-Mette Tønnesen og rektor Henrik Larsen modtog gæsterne ved den røde løber.

Den 22. maj 2023 blev der afholdt en mindeværdig dimissionsceremoni og efterfest for dimittender ved Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg. Det var en begivenhed fyldt med stolthed, glæde og fejring af de nyudklækkede studerendes store præstationer og deres vej ind i arbejdslivet.

Dimissionsceremonierne, der fandt sted flere i akademiets festligt dekorerede omgivelser, var et højdepunkt for de studerende, der i den grad havde fortjent at fejre milepælen. Rektor Henrik Larsen holdt en inspirerende tale, hvor han roste dimittenderne for deres flid og fokus:

“I har været hos os imellem 2 og 4 år, og jeg kan ikke lade være med at tænke på, at det godt nok har været nogle turbulente år for jer. Forhåbentlig ikke på grund af jeres uddannelsesforløb, men især på grund af den omvæltning vores verden har været i, siden I startede. Og endda før I startede.”

Rektor Søren Haahr Jensen bød velkommen.

Efter dimissionsceremonien bød akademiet på snacks, drinks og et let måltid til dimittenderne og deres gæster. Senere fortsatte festlighederne med en uforglemmelig efterfest i gårdhaven og baren, hvor alle erhvervsakademiets studerende var inviteret til at deltage.

Bestyrelsesformand Johanne Gregersen var til stede for at lykønske dimittenderne.

Vi ønsker sommerens dimittender fra Campus Esbjerg held og lykke med deres karriere og alt, hvad fremtiden har at byde på!

 

Se og download fotografens dimissionsbilleder via Flickr:

KLIK HER