Om os Nyheder
Har du fået tilbudt en studieplads på EASV?

Har du fået tilbudt en studieplads på EASV?

24.07.2024

Du skal svare ja eller nej på den nationale ansøgningsportal, nemStudie.dk, hvis du modtager et tilbud om en videregående uddannelse på Erhvervsakademi SydVest (EASV) den 26. juli.

Fra og med 2024 vil optagelsesbrevene fra Erhvervsakademi SydVest (EASV) ikke længere blive sendt via Digital Post. I stedet vil du modtage besked gennem det nye, smarte system nemStudie.dk. Dette betyder, at alle ansøgere skal logge ind på nemStudie for at modtage og acceptere deres studieplads.

Sådan logger du på nemStudie.dk

Hvis du er dansk statsborger, skal du logge på med dit NemID. Hvis du ikke er dansk statsborger, eller ikke har NemID, kan du logge på med din mailadresse.

Svar på din ansøgning

Når du har ansøgt om en studieplads på EASV, vil du fra den 26. juli kunne se på nemStudie.dk, om du er blevet tilbudt en studieplads. Bemærk, at der kan være ventetid på portalen.

Tre mulige svar på din ansøgning

Når du logger ind på nemStudie, kan du modtage ét af tre svar på din ansøgning:

1. Tilbud om studieplads: Du har fået en plads på din ønskede uddannelse.
2. Betinget tilbud om studieplads: Du har en plads, men skal indsende vigtige dokumenter for at bekræfte din optagelse.
3. Afslag: Du er desværre ikke optaget denne gang og skal ikke foretage dig yderligere.

Husk at sige ja eller nej til din studieplads

Har du fået et tilbud om en studieplads, er det vigtigt, at du hurtigt siger ja eller nej til den. Bemærk, at svarfristen er den 2. august kl. 23:59.

Et eventuelt nej påvirker ikke dine muligheder for at søge om optagelse igen på et senere tidspunkt. Du kan også søge en ledig plads på en anden uddannelse dette år.

Ledige studiepladser 2024

Læs mere her