Om os Nyheder
Studiepraktik 2024

Studiepraktik 2024

31.08.2024

Bliv studiepraktikant på EASV – din chance for at prøve studielivet!

Er du nysgerrig på, hvordan det er at studere på en videregående uddannelse, som er tæt på virkelighedens erhvervsliv? Så er studiepraktik på Erhvervsakademi SydVest (EASV) lige noget for dig!

Fra onsdag den 23. til torsdag den 24. september i uge 43, 2024, åbner vi dørene på vores campusser i Esbjerg, Sønderborg, og Tønder, hvor du kan opleve, hvordan det er at være studerende på en af vores spændende uddannelser.

Tip! Medbring gerne din PC, mobiltelefon og skriveredskaber, så du er klar til at deltage aktivt.

Praktiktilbud på Campus Esbjerg

På Campus Esbjerg kan du prøve kræfter med uddannelser inden for:

– Bygningskonstruktør
– Byggetekniker
– Energiteknolog
– Datamatiker
– Finansbachelor
– Finansøkonom
– Multimediedesigner
– Markedsføringsøkonom
– Service- & Oplevelsesøkonom

Studiepraktikken starter med en fælles morgenmad i kantinen på Campus Esbjerg, Spangsbjerg Kirkevej 103. Vi mødes onsdag morgen ved indgangen gennem glasdørene – kantinen ligger lige til højre, når du træder ind.

Når studiepraktikken er slut, er der masser af muligheder for at opleve det sociale liv som studerende i Esbjerg. Onsdag aften inviterer Education Esbjerg alle studiepraktikanter til hygge på Esbjerg Street Food fra kl. 16.00-19.00. Der er gratis mad og drikke, musik, quiz og hygge. Kl. 19.00 er der bingo, hvor du kan vinde præmier for over 30.000 kr. Det er en fantastisk mulighed for at opleve den fede studiekultur i Esbjerg og måske få nye venner, du kan dele din studietid med.

Praktiktilbud på Campus Sønderborg

Er du interesseret i en uddannelse i Sønderborg, så kan du vælge mellem:

– Service- & Oplevelsesøkonom
– Finansøkonom
– Multimediedesigner
– Datamatiker
– Markedsføringsøkonom
– Produktionsteknolog

Her får du chancen for at dykke ned i spændende fagområder og finde ud af, hvad der interesserer dig mest.

Praktiktilbud på Campus Tønder

På Campus Tønder tilbyder vi studiepraktik for dig, der drømmer om en fremtid inden for IT. Her kan du opleve, hvad det vil sige at studere til Datamatiker, hvor du lærer om programmering, softwareudvikling og problemløsning. Det er en oplagt mulighed for at få praktisk erfaring med IT-verdenen.

Sådan tilmelder du dig

For at blive en del af studiepraktikken skal du tilmelde dig via studiepraktik.dk. Hvis du allerede har søgt en praktikplads inden den 14. september 2024, vil du modtage besked fra den 22. september om fordelingen af pladser. Men bare rolig – fra den 29. september åbnes der op for nye ledige pladser, så du stadig har chancen for at sikre dig en praktikplads.

Vi glæder os til at se dig i uge 43!